23 нояб. 2010 г., 18:26

Ти си всичко! 

  Поэзия » Юмористическая
590 0 0

И всички мъже да имах в краката си,

бих паднала в твойте крака!

Бих продала на дявола душата си,

за да целувам твоята ръка!

На колене бих паднала пред теб,

дори да съм богиня,

владееща целия свят!

Бих молила да стана твоя робиня

и да споделям твоя ад!

Та ти си всичко!

Ти си моят Бог!

Да съм до теб дори не съм достойна!

Обиждай ме...

Бъди жесток...

А аз ще те обичам тройно!

Ти можеш всичко!

Само ми кажи,

ще стана каквато пожелаеш...

Но в момента слушаш моите лъжи

и колко си велик дори не знаеш.

Всяка вечер ме сънуваш,

усмивката ми за теб е дар.

Господарю мой, ще ми робуваш,

за да ти позволявам да ми бъдеш господар...

© Алиса Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??