26 сент. 2013 г., 12:59

Ти за мене 

  Поэзия
579 0 0

Обичам те, не значи много,
обичам те не казва даже всичко,
то значи просто, че без теб не мога,
то казва само, че си те обичам.

И "липсваш ми" не значи много,
а само, че сърцето ми изгаря,
и значи просто, че без теб не мога,
то значи просто, че съм с теб до края.

И "искам те" не е кой знае колко,
а само, че душата ми без тебе плаче,
то значи, че си лек за мойта болка,
че ти за мене всичко значиш!!!

© Васил Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??