12 мая 2006 г., 00:10

Ти знаеш ли ... 

  Поэзия
1044 0 4

Ти знаеш ли как се измъчвам,

ти знаеш ли колко боли,

ти знаеш ли какво е, да капят

всяка вечер от очите ми сълзи?!

Не знаеш! Пожелвам ти

и никога да не узнаеш,

защото чувството е ужасно...

чувство да мечтаеш

за нещо прекрасно,

а всъщност да получаваш

само обиди, небрежност...

а имаш нужда от

малко нежност...

© ДаяНчеТооо Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??