Мълчанието ти е черната ми кутия.
В чаршафи от летни подвизи
На сини и жълти черти
Не стигна до най-дълб-ОКО-то.
Обичам теб – в един китайски преглътнах тази реплика завинаги с
Ориз с люта вяра и ароматни загуби.
Истинският цвят на черните кутии е жълт.
© Силвия Дончева Все права защищены