2 апр. 2008 г., 22:48

Тихо... замълчи... 

  Поэзия » Любовная
720 0 0

Тихо... замълчи...
Влюбен в мене ти бъди. 
И като мен с усмивка името ми ти изричай,
бъди с мен и силно ме обичай.
Не, не говори, а само слушай...
Чуй сърцето как крещи без глас
и казва ти: "Нека с тебе бъда само аз..."
Позволи ми да съм част от мечтите ти
и да дарявам пламък в очите ти.
Пусни ме в сърцето си...
Нека ме усети...
Да усети непозната топлина от една жена,
една жена - подарък от твоята съдба...

© Анита РаНгелОва Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??