Знам, в момента си с нея, но отново мислиш за мен,
не мога да продължавам така, не мога да бъда добра.
Нищо лично, но мен избира,
нищо лично, но за мене мисли сега,
нищо лично, просто е така.
Може би си по-красива, може би си по-добра,
но в моите крака пада той сега...
© Натали Иванова Все права защищены