17 сент. 2007 г., 21:41

Това е да сме заедно 

  Поэзия
1446 0 2
Това е да сме заедно

Днес те мразя, утре те обичам,
днес те чакам, утре ти се вричам,
днес съм тук, а после пак ме няма,
така е, не е измама.
Днес съм си различна.
Днес не чувствам и не забелязвам,
днес опитвам да крия, но не мога да разкрия,
моята тайна е безкрайна.
Днес бягам от всичко, но без посока,
днес крия всичко, но без причина.
Утре ще съм различна.
Утре няма да ги има тайните безкрайни.
Утре ще съм с теб и тук завинаги.
Утре ще сме хора в страната и в света,
и в нашите сърца, но свърши любовта за миг.
И край.
Това ли беше?
И просто край, поредица от чувства.
Е, уви – може би пък в някой друг живот ще бъдем заедно – завинаги.

© Безименна Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??