31 окт. 2012 г., 12:04

Това е то ЛЮБОВ 

  Поэзия » Любовная
595 0 0

Ако за тебе всяка сутрин се събуждам,
ако посвещавам на тебе всеки ден нов,
ако всичко лошо твоя лик прокужда,
това е, мили, това е то ЛЮБОВ!

Ако ръцете твои са за мен потребност,
ако за мойта ласка на всичко си готов,
ако не спирам да те гледам все с онази нежност,
това е, мили, това е то ЛЮБОВ!

Ако мъката, тъгата и гневът от тебе място не намират,
ако ми е нужен само твоят благослов,
ако очите ми в тоя свят все за теб се взират,
това е, мили, това е то ЛЮБОВ!

© Любка Янева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??