17 июн. 2010 г., 16:49

Това, което ме води 

  Поэзия » Другая
605 0 2

Това, което ме води

 

Въоръжена с търпение.

Винаги можеща и искаща.

Принципите ще ме водят.

 

Цел ще са ми здравето и щастието.

Амбицията и вярата ще са ръцете ми.

Инстинктът ще нося в сърцето си.

Упоритост и смелост ще са нозете ми.

 

В двете ми очи ще блестят

… моите мечти и любовта.

В косите ми ще се вее свободата

… на избора и мисълта.

Честност и доброта ще ме греят

… за да знам, че съм Човек.

 

В живота  ще разчитам

… на себе си и на късмета.

Ще се боря за всичко, което

… искам и което си струва.

Разумът ми ще ме съветва…

… а сърцето ще ми диктува!



© Дияна Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Написала си го много насърчаващо, браво!
  • Благодаря ти Пожелавам го на всеки. И за миг, не трябва да се отказваме, въпреки трудностите, това го знам от личен опит, за това написах и тези редове.
    Поздрави и хубав ден, Забравена
Предложения
: ??:??