Сърцето ме върна при теб,
защото ти си единствен.
Защото ти си за мен
като закон, все още неписан.
Животът ме върна при теб,
защото без теб съм самотна,
и без теб не се чувствам човек...
защото ти си живота.
Любовта ми ме върна при теб,
защото във мен се раздира
таз истина от вековете наред,
че сърцата в едно се събират.