17 мая 2008 г., 10:03

Това ли са очите ти?! 

  Поэзия » Любовная
750 0 3

Това ли са очите ти?!

Не бях ги забелязвала!

Зад поглед на убиец плачеш...

Това ли са ръцете ти?!

Не бяха ме докосвали...

Защо сега към мене крачиш?!

Това си ти?! Кажи ми!!

Дошъл си по неволя или си отговорът на въпроса еднозначен?!

Желай ме и прости ми! Обичай ме, за Бога!

Аз ще обичам само теб в живота многозначен...!!!

© Пауаа Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??