8 янв. 2021 г., 07:16

Това си ти 

  Поэзия » Любовная
709 0 0

Нека в този ден малко радост аз ти подаря.
Да си весела, щастлива, 
тази мисъл ме зарежда с нова сила.
Мечтая си за теб неспирно и затуй 
моето сърце не иска да седи във мене мирно.
Само при мисълта за теб и почва да играе лудо, защото 
толкова е влюбено във теб и с него става чудо.
Чувам птичките навън да пеят радостно сега.
Пеят те за моята любов към теб така.
Все едно Орфей е слязъл на Земята 
и със златната си арфа описва красотата.
Песента за теб ми пеят те, любовта, 
за която се бори моето сърце. 
Това си ти, любима моя, ти, 
единствена на моето сърце.
Всеки ден все повече те аз обичам 
и моля се твоето сърце да го разбере.
Влюбих се във теб отчайващо и лудо, 
откакто те видях, със мен сякаш стана чудо.
Чудото на чудесата, защото аз без теб 
не искам да живея на Земята.

© Борислав Александров Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??