2 июн. 2017 г., 22:53

Това съм аз 

  Поэзия » Другая
714 0 2

Обичам да се смея,

но чувствата си да показвам не умея.

Трудно се сприятелявам, 

но приятелите си не изоставям.

 

Хората ми казват че съм песимист,

но вярвам аз че съм реалист.

Не харесвам захаросана картина –

казвам истината дори и да оставя драскотина!

 

Понякога съм груба и цинична.

Мисълта ми – често иронична,

хуморът за мен е черен,

моят отговор е верен!

 

С поглед вперен, лицемерен

и подигравателна усмивка

човекът срещу мен...

има нужда от почивка.

 

Аз съм бойна и ината.

Проблемът е че съм устата.

Обичам с хора да се карам

не мога да се спра като подкарам.

 

Край мен да се живее не е никак лесно!

Но пък е доста интересно.

Вярно – опит е необходим...

аз съм като проход труднопроходим!

© Деница Марашева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??