9 сент. 2009 г., 17:18

Треперя 

  Поэзия » Любовная
741 0 2

Треперя, но не е от страх,
Треперя пред теб като глупачка!
На пътя си, щом те поздравя,
изпускам от контрола  всяка крачка!
Безпомощно поклащам и глава,
а сякаш вече всички знаят,
как ти въздействаш над ума -
от речта ти как цяла поруменявам. 
Треперя, но не е от страх,
трепери и гласът ми, щом ми се усмихнеш 
и погледът ти е гальовно благ - 
не помагаш на мислите  ми да утихват...
Треперя като глупачка пред теб,
и усещам две противоречиви чувства - 
да те забравя май не бих могла,
а да се надявам тайно - на мен не ми прилича!

 

© С обич от мен за вас Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??