16 авг. 2015 г., 22:29

Три писма от ада 

  Поэзия
261 0 0

Червено вино

Винени капки червени,
като кръвта във моите вени, 
изливат се бавно една по една 
във високата чаша. 

Винени капки червени, 
като сълзите солени, 
докосват моите устни 
като на таен любовник целувки. 

Винени капки червени, 
за мен забранени, 
като копнежи по любовник чужд, 
изливат се в мен като дъжд. 


Моята грешна душа 

Никой не ме заслужава. 
Никой не е направил такава грешка. 
Аз съм беля, водя само беди,
болка нося със себе си. 

Тяло дори не заслужава 
моята грешна душа. 
Дали аз сама съм дар

или съм прокълната с чар?


Дали аз съм виновна за тази съдба
или друг опетни моята душа?
Дали е наказание за мен 
или за някой неверен? 


Моят дявол


Дявола е с мен
и ми шепне нежни думи
всяка нощ и всеки ден.
Аз само слушам и мечтая
за онз момент
когато ще сме равни.

Той е винаги със мен
и ми помага
да съм винаги щастлива.
Но щастието е далече
щом любовта затворена е 
далече от сърцето.

Дявола е с мен
и винаги ми речи
да съм свободна.
Покорява моята воля,
принуждаваме да го обичам. 

© Чери Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??