22 мая 2007 г., 15:51

Трудна любов 

  Поэзия
1319 0 2

Трудна любов за теб и мен,
трудна любов ме мъчи всеки ден.
 Нима двете красиви очи няма да видя
до края на моите дни?
Нима топлите ти, нежни устни сега,
аз няма да целуна повече в нощта?
Но как е възможно това -
щом сърцето вика ти ела,
щом те търсят моите ръце,
щом мисълта ми тебе те зове?!?
 Моля те, вслушай се в нощта,
в моя нежен вопъл и ела!!!

© Цвети Захариева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??