31 июл. 2010 г., 20:32

Трудно обичане 

  Поэзия
1048 0 5

 

Трудно ме преглъщаш, много трудно.

Хапка съм – във гърлото засядам.

Зрънце грах принцесен – да си буден.

Песъчинка във око – като награда.

 

Но отново искаш да ме имаш.

Щом заспя, копнееш да съм будна.

Викаш пролетта ми всяка зима.

И ме обичаш. Нищо че съм трудна.

 

 

© Роси Савова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??