18 сент. 2007 г., 16:42

Тук си 

  Поэзия
654 0 2
Презморски птици пеят неуморно,
в моята душа звезди блестят,
ти си тук, при мен, безспорно,
щом устните ти нежни думи ми шептят.
 
Усещам устните ти, парят,
ръцете ти, и те горят,
очите ти като въглен ме изгарят,
страховете от страстта ни се топят.
 
Поглеждам те, очи като магия,
желая те, в едно са нашите души,
ела, искам с тебе да открия
незървани от никого страни.

© Деница Тодорова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??