20 июл. 2008 г., 11:36

Твоето момиче 

  Поэзия » Любовная
942 1 1
Твоето момиче

Когато се сбогувам -
ти, любими мой, мълчи...
Ще бъда силното момиче,
обикнато от теб в отминалите дни.


Недей ми казва: "Ще тъгувам"...
така не ще се върна - знай.
За тебе нощем ще будувам -
не продължи ли дълго този Рай?


Любовта ни свята... обещавам да я погреба.
С надпис "Вечна обич" плоча ще забия в пръстта...
Рози кърваво червени ще поникнат там -
бодлите им жестоки ще пазят този храм.


Когато се сбогувам... ти, любими мой, мълчи...
Не можеш да ми върнеш блясъка в очите...
Затова ме запомни като малкото момиче,
което нявга си обичал...

© Елена Беленска Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??