26 нояб. 2010 г., 23:20

Твоите кафеви очи 

  Поэзия » Любовная
1580 0 0

Светът пълен е с прекрасни неща,

изпълващи сърцето ми с чувства.

Звездите на небето през нощта

блещукат като далечни богатства.

 

Гледам в твоите кафеви очи

и душата ми не иска да мълчи,

сърцето ми крещи - обичам те! 

Пърхам като пеперудите...

 

Мълчиш - нима са нужни думи,

аз знам - там, в твоите кафеви очи,

потъвам - губя се и пак се преоткривам.

 

Светът пълен е с прекрасни неща,

пълен е с хиляди съкровища,

които виждам в твоите кафеви очи.

Изгряват хиляди звезди   -

моите надежди,

моите мечти.

© Деси Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??