25 апр. 2006 г., 20:24

Твоите очи 

  Поэзия
1138 0 4
Очите ти са дяволски красиви,
очите ти излъчват светлина.
Очите ти са ангели изгриви,
очите ти блестят в нощта!

В очите ти виждам бурното море
и денем отразени вълни!
В очите ти виждам тихото небе
и нощем как блещукат звезди!

Очите ти са детски и невинни,
очите ти са пълни  с мечти,
очите ти са нежни и наивни,
очите ти.......не знаят колко ме боли!-да ги гледам
                         хубави,красиви,но винаги ...
                           пълни със сълзи!

© Майа Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??