14 дек. 2012 г., 11:36

Твоят храм 

  Поэзия
375 0 0

Сърцето е храм

на много чувства.

Ти може всичко да откриеш там,

когато нещо липсва. 

То помни всички твои неволи,

помни болката, страха.

Помни всичко, но едва ли

искаш да се връщаш към тях сега.

Знай, че вътре ще намериш

нещо истинско, красиво.

Не, преди да се начумериш,

довери ми се, усмихни се щастливо.

Там вътре, сигурен съм,

има много обич, топлина.

Може би дълбоко скрити са

зад  несигурност и тъмнина.

Повикай ги, не се страхувай,

не се плаши да бъдеш мил.

Не чакай, не сънувай,

изправи се, не бъде унил.

В твоя храм има всичко,

твой е света.

Има си специална вратичка,

зад която крие се любовта.

© Любослав Цветанов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??