26 янв. 2008 г., 22:34

Твоят сватбен ден 

  Поэзия
855 0 6

Днес е твоят сватбен ден!

Ден на мойта орис зла!

Ще получиш днес букет

от сълзи и самота.

А букетът ще тежи,

ще тежи от самотата...

И ще капят куп сълзи

кървави от листата.

Ще те питат от кого е.

Ти смутено ще поглеждаш.

И каквото с нас било е,

ще увехне със букета!

Първият ти сватбен танц

ще танцувам аз със теб.

Ще мечтая в този миг

да умра в ръцете ти.

Ще умирам през сълзи

във прегръдката мечтана.

Ще ме гледат отстрани

хиляди очи омразни.

Нека само да остане

спомена за мен във тебе,

че щом свърши песента ни,

само смърт от теб ще ме вземе...

© Гергана Георгиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??