Твоята неповторима
Тя е цялата дете…
Радост непорочна…
Тя е цялата жена!
Чувствена, порочна!
Тя е вятър нежен…
Лято! Полъх свеж…
Тя е буря разразена!
Страст! Водовъртеж!
Тя е толкоз беззащитна,
мъничка жена…
Тя е цялата Вселена!
Гордост, висота!
Тя е моята жена.
Влюбено красива…
Тя - единствена сега!
Моята неповторима!
© Манипулирам Все права защищены
Поздрав, М!