12 окт. 2011 г., 22:24

Тя 

  Поэзия » Любовная
652 0 2

Листата падат, дървото умира. 

Вик страшен тишината раздира.

Тя страда, плаче, ридае, 

трудно ù е самотата да изтрае.

Животът е труден, тя го разбира,

но не за пръв път ù се налага да избира.

© Хубу Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??