24 мая 2006 г., 21:56

Тя 

  Поэзия
634 0 1

Ти приятелка ми беше
и всичко по между ни супер беше.
Ти предаде ме без срам,
разруши ти моя блян.

С него тръгна ти,
разрушихте моите мечти.
Покани ме да дойда с вас
смяхте се вий на глас.

Аз вътрешно умирах,
но смеха ви конкурирах.
Смях се с вас,
а сърцето ми умря тогаз.
 

© Синди Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Горе главата и не се предавай и както казват хората който се смее последен се смее най-добре!
Предложения
: ??:??