19 февр. 2011 г., 23:03

Тя е ... ! 

  Поэзия » Любовная
808 0 0

Любов...
защо я искам така силно всеки път.
Когато съм ранена от любов...
аз не я намразвам,
а я искам пак и пак.

Обичам те, любов,
искам чувствата си да раздам,
не искам да запазя и частица.
Как да опиша всички тези чувства,
как да опиша тръпката
от погледа на влюбен в мен.

Любов...
Оставяй ме без дъх отново,
дори когато изглежда безнадеждно,
бъди до мен и ме обичай,
като за последно...

© Мира Димитрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??