23 окт. 2012 г., 09:52

Тя и Той 

  Поэзия » Любовная
414 0 0

История имам една,

но как да я разкажа

без слова.

За мъж и жена с

интересна съдба.


Тя е умна и красива,

приказно игрива.

Той едър и голям,

чувство за хумор

има, знам.


В един случаен слънчев

ден орисницата на

греха ги срещна с мен.


И сега започва

моята игра.

Да ги събера тези две

души в една.


Защото дяволски се

привличат, скришом се

обичат.


Но пътищата им все

се пресичат.

А те заслужават да

изживеят любовта

на тази земя.

 

© Надя Донкова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??