24 сент. 2007 г., 14:11

Тя иска да те върне, но не може 

  Поэзия
649 0 0
От очите натъжени пада малка сълза,
търкулва се по бузите заруменели,
копнеещи за твоята детска доброта.

Тя иска да те върне, но не може,
иска пак да е като преди,
иска да те целуне, но не може,
толкова далеч си ти.

Разбито на хиляди парчета,
скита се в тъмната нощ,
сърцето от мъката обвито,
търси убиеца без нож.

© Ааа Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??