18 мая 2010 г., 13:12

Тя (Любовта) 

  Поэзия » Любовная
515 0 0

Чувстваш се свободен.
Чувстваш, че летиш.
Чувстваш се бодър.
Чувстваш се щастлив.

Постоянно си усмихнат,
постоянно замечтан си ти.
Виждаш как ръце се сливат.
Виждаш как времето лети.

Заспиваш с притворени очи,
сбъдват се всичките ти мечти.
Ах, колко бързо утрото дойде.
Къде ли днес то ще те отведе?

Точно там, на хълма,
извисила се е вече Тя.
Качваш се и се протягаш.
Хвани я здраво! Това е любовта.

© Сашо Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??