Нежно ме докосваш,
като изваяна от глина.
Искаш да ме омагьосаш,
но в мене всичко е пустиня!
По тялото ми болка
можеш да оставиш,
но за душата и сърцето ми -
можеш да забравиш.
Тази нощ си ти,
след месец някой друг,
дори и аз се чудя
как стигнах дотук...
И сега само едно върти ми се в главата -
всеки, които е докоснал моето тяло,
не можа да стигне до душата.
А онзи, който до тялото ми не достигна,
само, само той сега сърцето има.
И с всеки следващ се надявам
да спра да го обичам,
вървя и уж продължавам,
но пак попадам в задънена улица.
И ти продължавай да докосваш,
тялото ми до сутринта е твое,
а после просто ще си тръгна
и ще забравя, че така било е.
Ти навярно също ще забравиш,
че някога си бил с мене,
и така и двамата ще продължиме
аз назаде, ти напреде!
© Христина Юлианова Все права защищены