23 апр. 2016 г., 20:52

Тъгувам те 

  Поэзия » Любовная
401 0 8

Тъгувам те, боли
и светла горест гърлото души.
Аз... как да те изболедувам
На бучки твоята далечна сладост
нежно болката топи.
И всъщност,
аз не искам да се излекувам. 


 

© Галина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??