9 мар. 2008 г., 13:24

Тъй искрено и толкова лично... 

  Поэзия » Любовная
1203 0 4
Тъй искрено и толкова лично...

Неочаквано пред мен се събличаш
толкова искрено, рязко и смело.
Без задръжки си, бързия начин обичаш,
държиш ме в очакване така умело...

Гледам в очите ти и в тях потъвам,
толкова топли, искрени, мили...
гледам, но силна съм, не се огъвам
и до край ще запазя хладнокръвни сили.

Всеки звук от устните ти е толкова рязък,
това ми харесва - продължавай, реди,
толкова нежно без вик, без крясък
и само в очите ми любов чети.

Събличаш се и вече гол си почти,
продължавай, не спирай, до край стигни...
Чакам да сбъднеш моите мечти,
изписани с огън в очите ми.

Ето, съблече се и гол си пред мен,
няма вече какво да събличаш
и целият ти искрен, душевен стриптийз
беше, за да ми кажеш, че ме обичаш...


К.С.
2008.01.19

© Красимира Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??