"Целуни ме" - казват устните.
"Погали ме " - казва косата.
"Не си отивай" - казват сълзите.
"Обичам те" - крещи до болка душата.
Всичко в мен те зове, но ти не чуваш и тихичко си отиваш.
Почакай малко.
Спри!?!
Не ме обричай на самота.
Не искам пак да сам сама.
Искам ти да си до мен и да ме топлиш, за да не усещам студ и мраз.
За да не ме боли, че съм сама.
Искам времето да спре и ти да останеш завинаги до мен.
Но аз нямам сили да ти кажа моя зов, а стоя и гледам как си отиваш.
Без да мога да те спра.
© Еаьаьаьа Все права защищены