1 сент. 2020 г., 10:11

Тъмни небеса ще плачат 

  Поэзия » Философская
395 0 0

Тъмни небеса ще плачат,

чака ме буря страшна.

Вечните тайни след мен се влачат

в тъгата на екзистенцията прашна.

 

Сълзи, болки ще ме терзаят,

ще изчезна аз в тъмнината.

Страшен винаги е краят,

облак задава се в далечината.

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??