21 дек. 2011 г., 15:34

Търсех... 

  Поэзия » Любовная
779 0 2

 Търсех толкоз дни и нощи таз бленувана любов,

но пресрещаше ме черен страх,

в очите ми впиваше се тъмнината,

боях се и треперех, но не спрях, вървях...

Преминах през реки от измами и лъжи,

видях и болки много и безразлична аз останах...

Надеждата ми миг след миг изчезна,

но Ти се появи и преобърна всичко в мен...

Не можех да повярвам, че ме обичаш Ти,

как като толкоз страдах и роних горчиви сълзи...

Не исках пак да бъда наранена, но усещах как

сърцето бие с ударите на дете край теб...

И ден след ден се влюбвах в теб...

Мислите ми обходи Ти и ги завладя...

Надвих страха в сърцето си,

покълнал бе кат плевел,

в твойте очи...

Дари ми толкоз нежност, топлина...

Дари ме с парченца живот...

Даде ми жар...

Даде ми щастие...

Дари ме с надежда...

Дари ме с обич...

Даде ми крила да летя из облаците...

Даде ми причина да живея отново...

Дари ми душа влюбена...

Намерих те и не искам да те изгубя...

Искам ръка за ръка винаги да бъдем двама с теб...

Искам да усещам пеперудите в стомаха ми

и причината да бъдеш само Ти... 

© ДяВоЛчЕ Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??