Търся пясъчните стъпки
Търся пясъчните стъпки
отвеждащи до твоето сърце.
Бързам. Отхвърлям чужди прегръдки...
Водата ме изпревари... "И сега... накъде?”
Търся пясъчните стъпки,
отвлечени от солената вода.
И на плажа пия с малки глътки
от поредната пълна чаша Самота.
Търся пясъчните стъпки...
за да те последвам до безкрая.
Но и те, като сънувани целувки,
изчезват заран в познатата ми стая.
Търся пясъчните стъпки...
Знам, че отдавна морето ги скри,
но без търсенето зейват дупки
И ехти в главата ми "Търси!".
© Нели Все права защищены