10 сент. 2008 г., 10:30

Ученическа Любов 

  Поэзия » Любовная
1154 0 3
Те са двойка, сякаш от приказките произлязла
и любовта в техните сърца тъй лудо бе навлязла...
И ето как вече половин година
те бяха заедно двамина,
а струва ти се, като че е един.
Ненадейно тя на него много заприлича,
а той взе нейните най-хубави черти,
все едно, че никога не са били сами.

Дните им винаги са леки,
заедно крачат по любовните пътеки
                                               на живота свой
и сладките моменти струва ти се нямат брой,
когато гледаш ти
във напоените им със любов очи!






                                                                                                        Посветено на Ави и Данчо

© Цветомир Милошов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??