16 мая 2018 г., 08:41

Удавник 

  Поэзия » Любовная
584 2 0

 

Твоята душа е океан

дълбок, смразяващ и безкраен,

поглъща безпощадно моята душа –

удавник, от очите ти омаян.

 

Борейки се, моята душа се дави,

опитвам се наново да загрèба

Потъвам и преставам да се боря,

а последната ми мисъл е за тебе.

© Veliyana Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??