11 мар. 2012 г., 15:04

Ухание 

  Поэзия
440 0 0

Като ухание

на роза -

всяко вдъхване

поражда светове -

омайни,

утоляващи,

интимни,

влюбващи.

Всяка мечта

се разлиства

и става реалност,

носейки в себе си

нови мечти.

Прелива

от обич и слънце

сърцето,

когато

мечтите ни

раждат мечти.

© Кирилка Пачева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??