7 окт. 2005 г., 18:45

=УЛИЧНИЦА= 

  Поэзия
864 0 5
На уличница ли ти приличам,
че ме гледаш така...
Не съм ли красива
или вече с мен поигра...
Вземи си ги...
Всичките...
вечери
скъпи, омайни, 
дори малко кошмарни
и по пътя си лъскав
пак сам продължи...
Не съм ти пачавра...
...дано ме разбра...
аз просто обичам...
не продавам любовта...

© Тони Димитрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??