Умея да съм тъй жестока,
безмилостна към себе си дори,
въжето двойно да пристягам
около шията -
и нека, нека да боли...
Умея и била съм друга -
красива, обичана, добра,
вълшебна като малка фея,
притискайки любимата ръка.
Умея ги добре и двете,
доказано е и това,
но тъй абсурдно ми се струва
без теб,
любов за себе си да избера!
© Гъсеница Все права защищены