Умри!!!
За вчера, за онзи път…
Умри!!!
В пепел се превърни.
Кътче в ада си поискай...
Умри!!!
Умри заради мен...
За онази жажда -
кървава пустиня…
Умри!!!
… Не искай милостиня…
Сама не я усещам…
Не чувам…
Не дишам…
Не помръдвам…
Умри!!!
Скритата ми сянка отнеси...
До реката се поспри,
за мен се огледай…
За Бога!... Силуетът там?!?!?!...
Кажи ми, че това си ти!!!…
Умри!!! По дяволите, умри!!!
Но в ада мен вземи…
© Шепот Все права защищены
За вчера, за онзи път…
Умри!!!
В пепел се превърни.
-----------------------
Силно изразена емоция, но това "умри" ми идва в повече!