Ако вървим неуморно по пътеката на познанието,
откриваме толкова чудни неща и когато ги осъзнаем,
виждаме света по съвсем различен начин!!!
Това именно ни прави свободи и щастливи!!!
Урокът на познанието
Ти учиш ме как трябва да превърна
борбата на живота във игра!
Щастлива Светлината да прегърна,
с криле да литна в твойта синева!
Разбрах, че дам ли, двойно ще получа,
затуй раздавам своята любов!
Реших в душата си вратите да отключа,
за да получа Твоя Благослов!
Сега съм здрава, волна и щастлива,
посрещам с радост всеки Божи ден!
Сега усещам, че наистина съм жива
и изобилие излива се над мен!!!
15.07.11г.
© Валентина Харизанова Все права защищены
Обич и за теб!!!