14 мар. 2018 г., 00:54  

Усещане 

  Поэзия » Любовная
373 3 6

Отново ще усетиш, че ме има,
макар и да остана само дъх,
от вятър разтреперил къс коприна,
обвила в шал красивата ти гръд.

 

И ще ме видиш, даже да се скрия
като игриво-блеснала искра
на слънчев лъч, превърнал се в магия,
докосне ли се в капчица роса.

© Данаил Таков Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??