23 июн. 2011 г., 21:00

Усмихни се 

  Поэзия
652 0 2

Усмихни се

 

               Ангел мой...

 

Усмихни се, усмихни ме,

подари ми две слънца,

има край и тая зима,

ние с теб сме две деца!

 

 

Ще закапе пак капчука

там, във шипковия храст,

виж, едно врабче куцука,

чурулика във захлас.

 

 

И лисица със опашка

маха ми за на изпът.

Ха наздраве със по чашка, 

как ни мамеше светът!

 

 

Кратко беше, ала сладко,

вече чакат ме оттам

мама, дядо, баба, татко,

сън ли беше, или блян?

 

 

Усмихни се, усмихни ме,

чувам шепот на крила,

и с усмивка отнеси ме,

яяяя, що за нов модел кола...

: )

 

 

 

 

 

 

© Ми Ки Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??