27 мар. 2007 г., 09:57

Усмихва ми се утрото 

  Поэзия
913 0 14
Усмихва ми се утрото с лъчите златни.
Потъвам в  ласките му и се раждам.
Дихание на обич във душата ми
запява с пролетният нежен вятър.
Превръща ме във цвете разцъфтяло
и в птичето, от юг наскоро долетяло.
Във погледа ми свива своето гнездо...
зараснало е пречупеното ми крило.
Политам с радост над дъга от нежност,
която води ме със стъпките в тангото.
Любов танцувам в синята безбрежност, 
която ме рисува с обич във сърцето.
Желаното танго сега е във очите ми
с целувките от устните, рисували по мен.
Танго за влюбени запяла е душата ми.
А утрото усмихва се за мен...

 

© Евгения Тодорова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??