26 янв. 2007 г., 17:40

Успех 

  Поэзия
935 0 6
Избодох очите ти, хайде погледни ме! Запуших устата ти, хайде говори ми! Завързах ръцете ти, хайде докосни ме! Убих душата ти, хайде помогни ми! Изтръгнах сърцето ти, боли ли? А ти си мислеше, че ще ме съсипеш... Желая ти успех, мили!

© Любомира Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??