3 нояб. 2005 г., 21:25

Успешен устрем 

  Поэзия
753 0 0

Аз мога да насърчавам всяко
човешко сърце към светлината.
Когато суках майчино мляко
още тогаз мразех тъмнината.

Аз имам сърце на дете, искам
да е като на белобрад чичко.
Дойде време силно да натискам.
Ще успея да променя всичко.

Има няколко неща вътре в мен
които се нуждаят от промяна.
Част са от живота интересен,
не са като стока за обмяна.

-Живота ли е в моите ръце,
живота ли ме е хванал в ръцете си?
Пот тече от бялото ми лице,
изправени са от ужас моите коси.

Нищо не трябва да се изплъзва,
не може светът да е потресен.
И кръвта по стената се стича.
Не всичко е загубено!Жив съм!

© Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??