28 дек. 2008 г., 13:06

Утре без мен 

  Поэзия » Любовная
1189 0 2

Заспиваш спокоен в своя покой,

откраднал едно любящо сърце

и създал мечти от звезден порой,

и сътворил усмивка на мойто лице.

 

И когато утре отвориш очи,

по-чист ще събудиш света,

без болка, тъга и сълзи,

родил прекрасна и обична мечта.

 

И когато утре няма да ме има,

и когато не ще се будя с теб,

и когато в сърцето ще настане зима

споменът за мен ще те кара да вървиш напред.

 

И когато утре по-светъл ще бъде денят,

и ти ще носиш слънце в очи,

и по-добър ще направиш света,

възкресил мойте безумни мечти!

© Габриела Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??